Vélemények


Sárkány-Szemerédi Renáta:

Dórit ajánlás által ismertük meg, amikor már kezdtünk elveszni a rengeteg fotós között. 😊Közvetlen, mosolygós, pörgős, az ami igazán kell azon a napon, amikor sokkban vagy, hogy mi is történik körülötted. 👰🤵Az biztos, hogy számára ez nem munka, hanem szenvedély. 💟Ha újra döntenünk kellene, ismét Őt választanák. 🤗 Köszönjük!

Tamas Barta:

A mi legszebb napunkat is Dóri örökítette meg. Nagyon kreatív, pörgős és jókedvű fotós, még a nagyon morcos fáradt kisgyerekek arcára is mosolyt tudott csalni a fényképeken…nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az esküvőnk örök emlék maradjon, bátran ajánlom mindenkinek!

Zsuzsa Pásztor:

Mi Új-Zélandról hazatérve,kissé elveszve az otthoni fotós-kinálatban végül Teodórát választottuk, és nem csalódtunk. Tetszett, hogy gyors és informatív válaszokat ad felesleges “rizsa” nélkül, illetve rugalmas és nem csak egy, kizárólagos módszer létezik nála, hanem igyekszik a pár kívánságaival összhangban dolgozni. Fiatalos energikussága és profi munkája szebbé tette a napunkat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Anita Dániel Bakos Pesti:

Kreativitása lenyűgöző, igazi pillanat vadász és nagyon kedves fotós. 🙂 IMÁDOM a munkáit és ha fotózás akkor Dóri!

Viktor Kovács:

Ajánlás útján ismertük meg, és látva a munkáit, tovább nem volt kérdés, hogy a mi esküvőnket ki fogja megörökíteni. 🙂 Együttműködő, rugalmas, jó kedélyű, energikus és kreatív. Gyönyörű képek készültek a nagy napunkról és a kreatív napról is. Első osztályú munka, mindenkinek erősen ajánlom!

Seregély Emese:

Amellett, hogy nagyon jó képeket készített, pörög, közvetlen, gyors és vidám, és ez átragad a fotóalanyokra is: minden képén őszinték a mosolyok, és egyáltalán nem erőltetett a fotózás. Minőségi munkára és vidám fotózásra számíthattok tőle, csak ajánlani tudjuk!

Zabos Polyákovity Réka:

Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával! Minden pillanatot tökéletesen megragadott az esküvőnkön. Számomra különösen fontos volt,hogy az emlékeinkhez tökéletes képek készüljenek,de amit kaptunk, minden várakozást fölülmúlt 🙂 amellett,hogy jó fotós szeme van,mindenütt ott van, dinamikusan dolgozik és elfoglaltsága ellenére a képeket is időben megkaptuk

Toldi Ákos:

Dóri profi képeket készit , gyors ,ötletes ,kreativ és megbizható.
Fiatalos és energikus , nem mellesleg az esküvönket is Ö fotózta. 100%-ig meg vagyunk vele elégedve.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszi Dóri


Cvitkó Nikoletta:

Gyönyörű esküvőnk volt, amiről Dóri nagyon szép képeket készített. Az előzetes megbeszélés gyorsan ment, a nagy napon pedig minden helyzetet könnyedén megoldott. Rugalmas, pörgős, kreatív és vidám. Mi nem bántuk meg, hogy őt választottuk, bárkinek merem ajánlani.

Kiss Mónika:

Dóri több alkalommal örökítette meg boldog pillainainkat. Mindig kedves,türelmes, figyelmes és kreatív. Legtöbb képein feltűnik számomra egy kis varázslat ami különlegesé teszi a fotókat 🙂 . Teljes szívből ajánlom.